Виноробство та Сидр

Виноробство та Сидр

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби

Масла та жири

Масла та жири

Морозиво

Морозиво

Пиво та квас

Пиво та квас

Соки та напої

Соки та напої

Спирт і ЛГВ

Спирт і ЛГВ

Хліб та випічка

Хліб та випічка

Начинки та наповнювачі

Начинки та наповнювачі

Згущене молоко

Згущене молоко

(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольского, 5
Асортимент продукції
Версія для друку
Пектини для термостабільних начинок та наповнювачів
  • Висока стабільність при випічці
  • Відсутність синерезису та виділення вологи при випіканні
  • Гарна намазуваність для покриття кондитерських виробів перед випіканням 
Пектини для нетермостабільних начинок та наповнювачів
  • Гарна структура та мінімальний синерезис при низькому вмісті цукру в начинках

  • Гарна в'язка структура у фруктових заготовках для йогорту

  • Повільне желеутворення в начинках з високим вмістом сухих речовин 

Стабілізаційні системи для кондитерських термостабільних і не термостабільних фруктових наповнювачів
  • Надають пастоподібну консистенцію 
  •  Можливість виготовлення продуктів з низькими і високими сухими речовинами 
  •  Не змінюють форму після випікання