Асортимент продукції
Інгредієнти для промислової хімії
Пектини для термостабільних начинок та наповнювачів
- Висока стабільність при випічці
- Відсутність синерезису та виділення вологи при випіканні
- Гарна намазуваність для покриття кондитерських виробів перед випіканням
Пектини для нетермостабільних начинок та наповнювачів
Гарна структура та мінімальний синерезис при низькому вмісті цукру в начинках
Гарна в'язка структура у фруктових заготовках для йогорту
Повільне желеутворення в начинках з високим вмістом сухих речовин
Стабілізаційні системи для кондитерських термостабільних і не термостабільних фруктових наповнювачів
- Надають пастоподібну консистенцію
- Можливість виготовлення продуктів з низькими і високими сухими речовинами
- Не змінюють форму після випікання