Сприяють збільшенню виходу чистого соку
Покращують освітлення
Покращують якість фільтрації виноматеріалів
Термостабільна α-амілаза збільшує вихід екстракту із солоду, забезпечує більш повне розщеплення (гідроліз) крохмалю з несолоджених матеріалів.
β-глюканаза зменшує в'язкість, скорочує час і покращує якість фільтрації.
Мультиензимний комплекс збільшує вихід зброджуваного екстракту, покращує фільтрацію сусла і пива, підвищує продуктивність варильного цеху, покращує колоїдну стабільність.
α-амілаза для низько-і високотемпературних схем
Амілоглюкозідаза (глюкоамілаза) - скорочує час бродіння, збільшує вихід екстракту
Нейтральна протеаза для розщеплення білків і підвищення рівня вільного азоту, як живлення для дріжджів