Виноробство та Сидр

Виноробство та Сидр

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби

Масла та жири

Масла та жири

Морозиво

Морозиво

Пиво та квас

Пиво та квас

Соки та напої

Соки та напої

Спирт і ЛГВ

Спирт і ЛГВ

Хліб та випічка

Хліб та випічка

Начинки та наповнювачі

Начинки та наповнювачі

Згущене молоко

Згущене молоко

(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольского, 5
Ферменти
Версия для печати
Ферментні препарати для виноробства серії Everzym (Еверзим)
  • Сприяють збільшенню виходу чистого соку

  • Покращують освітлення

  • Покращують якість фільтрації  виноматеріалів

Ферментні препарати для пивоваріння
  • Термостабільна α-амілаза збільшує вихід екстракту із солоду, забезпечує більш повне розщеплення (гідроліз) крохмалю з несолоджених матеріалів.

  • β-глюканаза зменшує в'язкість, скорочує час і покращує якість фільтрації.

  • Мультиензимний комплекс збільшує вихід зброджуваного екстракту, покращує фільтрацію сусла і пива, підвищує продуктивність варильного цеху, покращує колоїдну стабільність.

Ферментні препарати для спиртової промисловості
  • α-амілаза для низько-і високотемпературних схем

  • Амілоглюкозідаза (глюкоамілаза) - скорочує час бродіння, збільшує вихід екстракту

  • Нейтральна протеаза для розщеплення білків і підвищення рівня вільного азоту, як живлення для дріжджів