(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Довнар-Запольского, 5
Ферменти
Версия для печати
Ферментні препарати для виноробства серії Everzym (Еверзим)
  • Сприяють збільшенню виходу чистого соку

  • Покращують освітлення

  • Покращують якість фільтрації  виноматеріалів

Ферментні препарати для пивоваріння
  • Термостабільна α-амілаза збільшує вихід екстракту із солоду, забезпечує більш повне розщеплення (гідроліз) крохмалю з несолоджених матеріалів.

  • β-глюканаза зменшує в'язкість, скорочує час і покращує якість фільтрації.

  • Мультиензимний комплекс збільшує вихід зброджуваного екстракту, покращує фільтрацію сусла і пива, підвищує продуктивність варильного цеху, покращує колоїдну стабільність.

Ферментні препарати для спиртової промисловості
  • α-амілаза для низько-і високотемпературних схем

  • Амілоглюкозідаза (глюкоамілаза) - скорочує час бродіння, збільшує вихід екстракту

  • Нейтральна протеаза для розщеплення білків і підвищення рівня вільного азоту, як живлення для дріжджів