(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Довнар-Запольского, 5
Ферменти
Версия для печати
Ферментні препарати для виноробства серії Everzym (Еверзим)
  • Сприяють збільшенню витікання чистого соку

  • Покращують освітлення
  • Покращують фільтрованість виноматеріалів
Ферментні препарати для пивоваріння
  • Термостабільна α-амілаза збільшує вихід екстракту із солоду, забезпечує більш повне розщеплення (гідроліз) крохмалю з несоложеним матеріалів.

  • β-глюканаза зменшує в'язкість, скорочує час і покращує якість фільтрації.

  • Мультиензимних комплекс збільшує вихід зброджуваного екстракту, покращує фільтрацію сусла і пива, підвищує продуктивність варильного цеху, покращує колоїдну стабільність

 

Ферментні препарати для спиртової промисловості
  • α-амілаза для низько-і високотемпературних схем

  • Амілоглюкозідаза (глюкоамилаза) - скорочує час бродіння, збільшує вихід екстракту

  • Нейтральна протеаза для розщеплення білків і підвищення рівня вільного азоту, як харчування для дріжджів