Асортимент продукції
Інгредієнти для промислової хімії
Соєвий та соняшниковий лецитини
Забезпечують отримання стабільної емульсії при змішуванні емульсії вода-масло
Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
Покращують текучість та процес зв'язування
Лецитини серії Verolec (Веролек):
Покращують плинність і процес зв'язування
Сприяють формуванню емульсій
Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
Міжнародні сертифікати CERT ID і вітчизняні протоколи, які підтверджують відсутність ГМО
Лецитинова добавка у вигляді порошку
Знижує вміст жирів у продукті
Збагачує готовий продукт
Попереджує черствіння хліба
Змащувальні агенти
- Запобігає прилипанню готового продукту до форми
Емульгатори для хлібобулочних виробів
- Зменшує поверхневий натяг між двома фазами в тісті
- Покращує текстуру кінцевого продукту і розподіл жирової фази
- Продовжує термін зберігання готового продукту
- Сприяє гідролізаціі крохмалю до цукрів
Емульгатор для виробництва сирного продукту
- Зменшує поверхневий натяг між водно-молочною та жировою фазою
- Сприяє рівномірному розподілу жиру в молоці
Емульгатори серії Verol (Верол) для косметичних засобів (емульсії типу масло-вода)
- Покращують процес зв’язування
- Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
Емульгатори для кондитерської промисловості (групи Верол та Неоверол)
- Збільшують плинність шоколадної глазурі
- Збільшують термін зберігання готового продукту
- Перешкоджають кристалізації цукру
- Перешкоджають посивінню шоколадних виробів в холодну пору року
Емульгатори для спредів та марагаринів (емульсії типу масло-вода або вода-масло)
Забезпечують отримання однорідної консистенції
Стабілізують жирові суміші
Надають готовому продукту пластичності
Подовжують термін зберігання готової продукції
Емульгатори для шортенінгів та кулінарних жирів
- Уникають кристалізації жиру
- Зменшують розбризкування жиру в процесі використання
Емульгатори для виробництва маргарину (типу вода-масло або масло-вода)
- Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
- Покращують процес зв’язування
Кристалізатори для маргаринів, спредів
Формують кристалічну сітку
Запобігають виділенню масла