(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Довнар-Запольского, 5
Лецитин та емульгатори
Версия для печати
Емульгатор для виробництва сирного продукту
  • Зменшує поверхневий натяг між водно-молочною та жировою фазою 
  • Сприяє рівномірному розподілу жиру в молоці  
Змащувальні агенти
  • Запобігає прилипанню готового продукту до форми 
Емульгатори для хлібобулочних виробів
  •  Зменшує поверхневий натяг між двома фазами в тісті 
  •  Покращує текстуру кінцевого продукту і розподіл жирової фази 
  •  Продовжує термін зберігання готового продукту 
  •  Сприяє гідролізаціі крохмалю до цукрів  
Лецитини серії Verolec (Веролек):
  • Покращують плинність і процес зв'язування 
  • Сприяють формуванню емульсій 
  • Зменшують поверхневий натяг між двома фазами 
  • Міжнародні сертифікати CERT ID і вітчизняні протоколи, які підтверджують відсутність ГМО  
Емульгатори серії Verol (Верол) для косметичних засобів (емульсії типу масло-вода)
  • Покращують процес зв’язування
  • Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
 
Емульгатори для кондитерської промисловості (групи Верол та Неоверол)
  • Збільшують плинність шоколадної глазурі
  • Збільшують термін зберігання готового продукту
  • Перешкоджають кристалізації цукру
  • Перешкоджають посивінню шоколадних виробів в холодну пору року
 
Емульгатори для спредів серії Verol (емульсії типу масло-вода або вода-масло)
  • Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
  • Покращують процес зв’язування
 
Емульгатори для шортенінгів та кулінарних жирів
  • Уникають кристалізації жиру
  • Зменшують розбризкування жиру в процесі використання
 
Емульгатори для виробництва маргарину (типу вода-масло або масло-вода)
  • Зменшують поверхневий натяг між двома фазами
  • Покращують процес зв’язування