(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Довнар-Запольского, 5
Пектини
Версия для печати
Пектини для термостабільних начинок та наповнювачів
  • Висока стабільність при випічці
  • Відсутність синерезису та виділення вологи при випіканні
  • Гарна намазуваність для покриття кондитерських виробів перед випіканням 
Пектини для нетермостабільних начинок та наповнювачів
  • Гарна структура та мінімальний синерезис при низькому вмісті цукру в начинках
  • Гарна в'язка структура у фруктових заготовках для йогорту
  • Повільне желеутворення в начинках з високим вмістом сухих речовин 
Пектин для фруктових напоїв та соків
  • Гарна в'язкість
  • Приємне відчуття смаку
  • Надання "тіла"  продукту