Виноробство та Сидр

Виноробство та Сидр

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби

Масла та жири

Масла та жири

Морозиво

Морозиво

Пиво та квас

Пиво та квас

Соки та напої

Соки та напої

Спирт і ЛГВ

Спирт і ЛГВ

Хліб та випічка

Хліб та випічка

Начинки та наповнювачі

Начинки та наповнювачі

Згущене молоко

Згущене молоко

(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольского, 5
Стабілізаційні системи
Версия для печати
Стабілізатори для пивоваріння
  • Поліпшення стійкості

  • Стабілізують мікробіологічні показники

Стабілізатори для виноробства, в тому числі і тартрати
  • Замінюють стабілізацію холодом

  • Стабілізують барвні речовини

  • Запобігають колоїдним помутнінням і повторному бродінню вин

Стабілізаціонна система Pectilar K для кисломолочних напоїв (кефір, ряжанка, йогурт)
  • Покращує процес зв'язання
  • Контролює розшарування і синерезис
  • Забазпечує коротку структуру і задане состояние продукта
 
Стабілізаціонна система Pectacon для згущеного молока
  • Забезпечує стабільність до температур випікання 

  • Отримання  однорідної консистенції 

  • Можливість створення будь-якої в'язкості і густини

  • Запобігає синерезис при температурних перепадах

Стабілізаційна система Pectilar для кондитерських гелів і покриттів
  • Надає дуже гладку, але  тверду структуру 

  • Підходить для прозорого і нейтрального на смак продукту

Стабілізаційна система для виробництва морозива з низьким вмістом цукру і жиру
  • Насичений вершковий смак
  • Стійкий до танення
  • Приємний присмак