Асортимент продукції
Інгредієнти для промислової хімії
Стабілізатори для пивоваріння
Поліпшення стійкості
Стабілізують мікробіологічні показники
Стабілізатори для виноробства, в тому числі і тартрати
Замінюють стабілізацію холодом
Стабілізують барвні речовини
Запобігають колоїдним помутнінням і повторному бродінню вин
Стабілізаціонна система Pectilar K для кисломолочних напоїв (кефір, ряжанка, йогурт)
- Покращує процес зв'язання
- Контролює розшарування і синерезис
- Забазпечує коротку структуру і задане состояние продукта
Стабілізаціонна система Pectacon для згущеного молока
Забезпечує стабільність до температур випікання
Отримання однорідної консистенції
Можливість створення будь-якої в'язкості і густини
Запобігає синерезис при температурних перепадах
Стабілізаційна система Pectilar для кондитерських гелів і покриттів
Надає дуже гладку, але тверду структуру
Підходить для прозорого і нейтрального на смак продукту
Стабілізаційна система для виробництва морозива з низьким вмістом цукру і жиру
- Насичений вершковий смак
- Стійкий до танення
- Приємний присмак