(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Довнар-Запольского, 5
Стабілізаційні системи
Версия для печати
Стабілізатори для пивоваріння
  • Поліпшення колоїдної стійкості

  • Стабілізують мікробіологічні показники

Стабілізатори для виноробства, в тому числі і тартрати
  • Замінюють стабілізацію холодом

  • Стабілізують барвні речовини

  • Запобігають колоїдним помутнінням і повторному бродінню вин

Стабілізаціонна система Pectilar K для кисломолочних напоїв (кефір, ряжанка, йогурт)
  • Покращує процес зв'язання
  • Контролює розшарування і синерезис
  • Забазпечує коротку структуру і задане состояние продукта
 
Стабілізаціонна система Pectacon для згущеного молока
  • Забезпечує відмінну стабільність згущеного молока при випічці
  • Можливості створення будь-якої в'язкості і густини
  • Запобігає синерезис при температурних перепадах