(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Довнар-Запольского, 5
Стабілізаційні системи
Версия для печати
Стабілізатори для пивоваріння
  • Покращують смакову і колоїдну стабільність
  • Стабілізують мікробіологічні показники
Стабілізатори для виноробства, в тому числі і тартрати
  • Замінюють стабілізацію холодом
  • Стабілізують фарбувальні речовини
  • Запобігають колоїдним помутнінням і повторному бродінню вин
Стабілізаціонна система Pectilar K для кисломолочних напоїв (кефір, ряжанка, йогурт)
  • Покращує процес зв'язання
  • Контролює розшарування і синерезис
  • Забазпечує коротку структуру і задане состояние продукта
 
Стабілізаціонна система Pectacon для згущеного молока
  • Забезпечує відмінну стабільність згущеного молока при випічці
  • Можливості створення будь-якої в'язкості і густини
  • Запобігає синерезис при температурних перепадах