Виноробство та Сидр

Виноробство та Сидр

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби

Масла та жири

Масла та жири

Морозиво

Морозиво

Пиво та квас

Пиво та квас

Соки та напої

Соки та напої

Спирт і ЛГВ

Спирт і ЛГВ

Хліб та випічка

Хліб та випічка

Начинки та наповнювачі

Начинки та наповнювачі

Згущене молоко

Згущене молоко

(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольского, 5
Асортимент продукції
Версія для друку
Життя занадто коротке, щоб пити погані вина. І. Гете


Ферменти
  • Сприяють збільшенню виходу чистого соку

  • Покращують освітлення

  • Покращують якість фильтрації виноматеріалів

Дріжджі
  • Покращують ароматику кінцевого продукту

  • Працюють при різних температурних режимах

  • Працюють при різних концентраціях спирту

  • Використовуються для вторинного бродіння

Активатори
  • Покращують розброджування дріжджів

  • Реанімують дріжджі

Освітлювачі
  • Видаляють зважені частинки

  • Сприяють компактному осаду

  • Забезпечують білкову стабільність

  • Знімають надлишки протеїнів

Стабілізатори, тартрати
  • Замінюють стабілізацію холодом

  • Стабілізують барвні речовини

  • Запобігають колоїдним помутнінням і повторному бродінню вина

Таніни
  • Надають повноту смаку

  • Запобігають окисленню

  • Покращують сортові аромати

Дубова продукція
  • Сприяє розвитку ароматики в спиртах

  • Формує букет

 
Молочнокислі бактерії
  • Розширюють сортові характеристики деяких вин

  • Зменшують відчуття гіркоти в деяких винах

  • Збільшують тіло і тривалість післясмаку

  • Покращують загальну якість вин

Полісахаридні препарати
  • Покращують повноту смаку і кислотний баланс

  • Стабілізують білки виноматеріалів

  • Підтримують ароматичні та структурні характеристики

Фільтруючі матеріали
  • Фільтруючі комплекси можна використовувати як перший намивний шар, так і моношар
  • Створюють щільний шар, що не тріскається
  • Подовжують цикл фільтрації
Екстракт шкірки червоного винограду (антоціанін)
  • Має рідкий стан

  • Надає дворазового забарвлення

  • Має значну активність антиоксиданту

  • Застосовується в харчовій промисловості