Виноробство та Сидр

Виноробство та Сидр

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби

Масла та жири

Масла та жири

Морозиво

Морозиво

Пиво та квас

Пиво та квас

Соки та напої

Соки та напої

Спирт і ЛГВ

Спирт і ЛГВ

Хліб та випічка

Хліб та випічка

Начинки та наповнювачі

Начинки та наповнювачі

Згущене молоко

Згущене молоко

(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольского, 5
Асортимент продукції
Версия для печати
Пектини для термостабільних начинок та наповнювачів
  • Висока стабільність при випічці
  • Відсутність синерезису та виділення вологи при випіканні
  • Гарна намазуваність для покриття кондитерських виробів перед випіканням 
Пектини для нетермостабільних начинок та наповнювачів
  • Гарна структура та мінімальний синерезис при низькому вмісті цукру в начинках

  • Гарна в'язка структура у фруктових заготовках для йогорту

  • Повільне желеутворення в начинках з високим вмістом сухих речовин 

Порошок карамелі, карамелеві пластівці та присипки
  • Застосовуються для декорування готових кондитерських виробів

  • Мають натуральний склад

  • Надають готовому продукту оригінального смаку карамелі

  • Мають характерний смак та запах карамелі

  • Можуть бути різної форми та розмірів

Стабілізаційна система Pectilar для кондитерських гелів і покриттів
  • Надає дуже гладку, але  тверду структуру 

  • Підходить для прозорого і нейтрального на смак продукту

Стабілізаційні системи для кондитерських термостабільних і не термостабільних фруктових наповнювачів
  • Надають пастоподібну консистенцію 
  •  Можливість виготовлення продуктів з низькими і високими сухими речовинами 
  •  Не змінюють форму після випікання  
Солодові екстракти
  •  Є повноцінним джерелом цукрів і ферментів

  •  Натуральний традиційний продукт

  •  Найширший асортимент по кольоровості та відтінку 

  •  На основі різних зернових та їх сумішей