Виноробство та Сидр

Виноробство та Сидр

Кондитерські вироби

Кондитерські вироби

Масла та жири

Масла та жири

Морозиво

Морозиво

Пиво та квас

Пиво та квас

Соки та напої

Соки та напої

Спирт і ЛГВ

Спирт і ЛГВ

Хліб та випічка

Хліб та випічка

Начинки та наповнювачі

Начинки та наповнювачі

Згущене молоко

Згущене молоко

(багатоканальний)

04116, м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольского, 5
Поліпшення стійкості пива
Версія для друку

Сучасний ринок вимагає від виробників пива не тільки високої якості продукції, що випускається, а й збереження стійкості пива протягом тривалого часу. Це є однією з найбільш актуальних і складних завдань для виробників.
      Безперечно, при дотриманні спеціальних технологічних прийомів, можна істотно сповільнити виникнення  помутніння, але аж ніяк не запобігти йому. Тому пиво з тривалим терміном придатності завжди додатково стабілізують.

В якості стабілізуючих матеріалів широко використовуються:

·        Полівінілполіпірролідон (ПВПП)

·        Каррагінан

 

 Назва

 Хімічна природа

 Механізм дії

 Точка внесення

Каррагінан

Полісахарид

Адсорбція білків

Заторний чан

ПВПП

Синтетична органічна речовина

Адсорбція поліфенолів  і частково білково-дубильних комплексів

Фільтрація пива

 Ми з радістю допоможемо вам з вибором стабілізаторів з урахуванням Ваших потреб, наявного  обладнання та необхідного терміну придатності пива.